Veelgestelde vragen
Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Klik op de vraag om het antwoord te lezen.
Wat is een inwonerpanel?
In een inwonerpanel denken inwoners van een gemeente mee over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. Via het inwonerpanel Zoeterwoude Denkt Mee kun jij in de periode 2021-2022 drie keer aangeven wat jij als inwoner van de gemeente Zoeterwoude belangrijk vindt.
Waarom heeft mijn gemeente een inwonerpanel?
De gemeente Zoeterwoude werkt aan de Zoeterwoudse omgevingsvisie. Dit is een toekomstvisie over de leefomgeving. De gemeente gebruikt Zoeterwoude Denkt Mee om zoveel mogelijk mensen mee te laten denken.
Hoe groot is het inwonerpanel van Zoeterwoude?
Op dit moment zijn er meer dan 350 inwoners lid van Zoeterwoude Denkt Mee. Sluit vooral aan! Je bent van harte welkom en je mening is voor ons heel waardevol.
Wie kan zich aanmelden voor Zoeterwoude Denkt Mee?
Iedereen die 16 jaar of ouder is en woont, werkt en/of recreëert in de gemeente Zoeterwoude.
Hoe wordt mijn privacy en anonimiteit beschermd?
Jouw gegevens worden alleen gebruikt voor Zoeterwoude Denkt Mee en worden nooit aan anderen verstrekt. Jouw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem beheert in samenwerking met Maak de Stad het panel voor de gemeente Zoeterwoude en gebruikt daarbij de Gedragscode voor Onderzoek en Statistiek en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).
Hoe vaak kan ik meedoen aan een onderzoek?
Tussen juli 2021 en juli 2022 ontvang je drie keer een vragenlijst over belangrijke onderwerpen.
Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?
Het invullen van de vragenlijst verschilt per keer. Meestal duurt het ongeveer tien minuten. In elke uitnodiging voor een onderzoek laten we weten hoe lang het invullen ongeveer duurt.
Hoe kan ik me aanmelden?
Door in het menu bovenaan deze website op ‘Ik doe mee’ te klikken. Daar maak je makkelijk een profiel aan. Aanmelden is gratis.
Ik heb geen e-mailadres of internet. Wat nu?
Je kunt meedoen via een vragenlijst op papier. Geef jouw adres door via telefoonnummer 0575 84 3738 (onderzoek- en adviesbureau Moventem). Je ontvangt dan je vragenlijst per post. Die kun je met de pen invullen en gratis terugsturen.
Ik heb me aangemeld. Hoe doe ik mee aan een onderzoek?
Je krijgt automatisch een uitnodiging voor Zoeterwoude Denkt Mee op het e-mailadres dat jij hebt opgegeven bij jouw aanmelding voor het inwonerpanel. De vragenlijst kun je invullen op je computer, tablet of smartphone. Je kiest zelf per onderzoek of je meedoet. Doe je mee met een vragenlijst op papier, dan vind je die vanzelf in je brievenbus.
Wat wordt er gedaan met de resultaten van een onderzoek?
Het onafhankelijke onderzoek- & adviesbureau Moventem geeft de uitkomsten van de vragenlijst aan de gemeente. De gemeente en Maak de Stad gebruiken de onderzoeksresultaten bij het opstellen van de Zoeterwoudse omgevingsvisie. De gemeente informeert alle leden van het inwonerpanel over de resultaten van het onderzoek en over wat de gemeente met de resultaten gaat doen.
Waar kan ik de resultaten van een onderzoek vinden?
Na elk onderzoek ontvang je een e-mail met een samenvatting van de meest opvallende resultaten én een beschrijving van wat er met de resultaten wordt gedaan. De resultaten vind je ook op de resultatenpagina.
Ik weet mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord niet meer. Wat nu?
Klik bij de pagina ‘Inloggen’ bovenaan deze website. Klik hier achter 'Wachtwoord vergeten?' op de link en volg de instructies.
Ik heb een nieuw e-mailadres. Hoe kan ik mijn e-mailadres aanpassen?
Log in via ‘Inloggen’ bovenaan de website met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op de pagina ‘Persoonlijk’ op je e-mailadres. Pas je e-mailadres aan volgens de uitleg.
Hoe kan ik mij afmelden?
Log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord via de pagina ‘Inloggen’ bovenaan deze website. Klik op de pagina ‘Uitschrijven’ op de knop ‘Uitschrijven’ en volg de uitleg. Afmelden voor de papieren vragenlijst kan via telefoonnummer 0575 84 3738 (onderzoek- en adviesbureau Moventem).
Ik heb een andere vraag. Wat nu?
Klik dan op 'Contact' om jouw vraag te stellen. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie.